Hvilke forsikringer har du brug for?

Dit liv ændrer sig. Det gør dine behov for forsikring også.

Beregn dine forsikringer her

Samlerabat - Bedst i test med logo

Her er de vigtigste forsikringer

Få et overblik her

 • anbefaler

  Indboforsikring

  Indboforsikringen dækker dit private indbo i tilfælde af f.eks. brand eller tyveri, og hele din husstand er omfattet af forsikringen. For at gøre det enkelt for dig, har vi ikke noget loft for værdien af dit samlede indbo, det kalder vi sumløs dækning. Indboforsikringen indeholder også den vigtige ansvarsforsikring, som dækker dine omkostninger, hvis du forvolder skade på andre personer eller deres ting. Til indboforsikringen kan også tilvælges en rejseforsikring, der dækker i hele verden og hele året.

 • Rejse

  Rejseforsikring - tilvalg til indboforsikringen

  Alkas Rejseforsikring dækker dig hele året – uanset hvor mange gange du rejser. Den dækker både dig og resten af din husstand på rejser i op til 60 dage. Og så er du dækket i hele verden inklusiv rejser i Danmark. Som et af få forsikringsselskaber dækker vi også ved skader på skiferien – uden du behøver at betale ekstra!
   
  Sammen med rejseforsikringen er det også muligt at tilkøbe en afbestillingsforsikring. Vær opmærksom på, at Rejse- og Afbestillingsforsikringen er tilvalg til Alkas Indboforsikring.

 • Ulykke

  Ulykkesforsikring

  En ulykkesforsikring kan sikre dig økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke. Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige. Ulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde. Vi anbefaler en ulykkesforsikring til alle i husstanden.

 • Børneulykke

  Børneulykkesforsikring

  Har du børn anbefaler vi en børneulykkesforsikring. De kommunale forsikringer er ophørt, og med en børneforsikring er dine børn dækket 24 timer i døgnet, også i skole, institutionen, til sport eller på fritidsjob. Børneulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde.

 • Bil-bedst-i-test

  Bilforsikring

  Hos Alka får du en bilforsikring, der passer til dit behov. Ansvarsforsikringen er lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker kun de skader, din bil kan komme til at lave på andre og deres ting. En ansvarsforsikring dækker ikke de skader, der eventuelt måtte komme på din egen bil. Det dækker kaskoforsikringen til gengæld. Med en kaskoforsikring får du også dækket de skader, der kan ske på din egen bil, ligesom en kaskoforsikring også dækker tyveri af din bil. 

  Prisen fylder ofte meget i valget af bilforsikring. Alkas bilforsikring er kåret som Bedst i test. Sammenlignet med andre selskabers bilforsikringer har Alka en god dækning. Læs mere
  En billig bilforsikring er noget, der kan mærkes i budgettet. Se hvilke tilvalgsdækninger du kan få med til Alkas bilforsikring her.

 • Hus

  Husforsikring

  Alkas Husforsikring omfatter både dit hus og alle de andre bygninger på din grund, f.eks. udhus, garage, carport og terrasseoverdækninger.

  Husforsikringen dækker blandt andet ved brand eller hvis en dør bliver ødelagt i forbindelse med tyveri. Den dækker også, hvis andre kommer til skade på din ejendom – f.eks. ikke har ryddet sne og nogen falder og kommer til skade på dit fortov.

 • Hund

  Hundeforsikring

  Hvis du har hund skal du have en hundeforsikring. Det er du pligtig til ifølge loven. Hundeforsikringen dækker det erstatningsansvar, du bliver pålagt, hvis din hund laver skade på andre personer eller deres ting – også i forbindelse med en konkurrencesituation. .

  Vil du have ekstra tryghed, så kan du udvide din hundeforsikring med en hundesygeforsikring, der også dækker dyrlægeudgifter til din firbenede ven. Med en hundesygeforsikring behøver du ikke koncentrere dig om de økonomiske konsekvenser, hvis din hund skulle blive syg eller komme til skade.

Prisen er den samme

Din pris er den samme uanset, om du køber på alka.dk eller ringer til os

Se din pris